Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dat în urmărire pentru furt calificat, un bărbat din Alba Iulia a fost prins de poliţişti. Are de executat patru ani de închisoare

Publicat

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Alba Iulia au fost reţinut de poliţişti, fiind dat în urmărire pentru executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pentru furt calificat. Acesta a fost transportat la Centru de reţinere IPJ Alba.

Luni, la ora 15.20, poliţiştii din cadrul  Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe Ion H. (46 de ani), care era dat în urmărire din data de 4 iulie 2013, fiind posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii. A fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Condamnatul a fost transportat în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax