Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Date IRES: Antonescu şi Ungureanu, în topul preferinţelor pentru funcţia de preşedinte

Publicat

stampila de vot

Potrivit unui sondaj IRES, cele mai mari şanse de a ajunge preşedinte le au Crin Antonescu şi Mihai Răzvan Ungureanu. Chiar dacă nu mai are dreptul de a candida pentru un nou mandat, Traian Băsescu ar aduna voturile a 23% dintre români.

În cadrul sondajului IRES, 38% dintre respondenţi au spus că ar vota cu Crin Antonescu,  dacă ar fi organizate alegeri, duminica viitoare. Dacă ar mai putea candida pentru alt mandat, Traian Băsescu ar obţine 23% dintre voturi. Cu 11% dintre preferinţe se află, la egalitate Mihai Răzvan Ungureanu şi Victor Ponta (care a susţinut, în mai multe rânduri, că nu intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte). Foarte aproape, cei doi sunt urmaţi de Dan Diaconescu, cu 10% în sondajul IRES.

În acelaşi timp, 48% dintre cei chestionaţi susţin că Crin Antonescu ar trebui să se retragă din politică, iar 47% sunt de părere că ar trebui să continue.

Eşantionul sondajului este reprezentat de 1.547 de persoane, chestionate telefonic. Marja de eroare este de 2,7%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax