Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Datorii de 2 milioane lei adunate de pe „centura” Alba Iuliei: Prostituatele atârnă greu la capitolul restanţe la bugetul local

Publicat

primaria alba iulia Cei mai datornici „cetăţeni” ai municipiului Alba Iulia sunt firmele falimentare şi prostituatele.

Potrivit unor date prezentate de şefa Direcţiei axe şi Impozite Alba Iulia, Anuţa Şinar, datoriile firmelor care au intrat în insolvenţă sunt de 49.500 lei (impozite pe clădiri) şi un milion de lei impozit pe teren, iar prostituatele care nu şi-au plătit amenzile au strâns restanţe la bugetul local de 2 milioane lei.

În Alba Iulia, Anuţa Şinar a precizat că în total sunt 8.870 de contribuabili restanţieri la plata impozitelor pe imobile.

Potrivit unor date prezentate marţi, în cadrul dezbaterii publice a bugetului local pe 2015, de către şefa Direcţiei Taxe şi Impozite Alba Iulia, Anuţa Şinar, în municipiul Alba Iulia categoriile „fruntaşe” la datorii sunt firmele falimentare care au restanţe de aproximativ 50.000 de lei şi prostituatele, 2 milioane de lei.

Amenzile persoanelor fizice au fost puse în „cârca” bugetului Primăriei Alba Iulia, astfel că au fost preluate de la AJFP Alba amenzi de aproximativ 1 milion de lei.

„Bugetul local se ocupă de orice amendă, tot ce ţine de persoane fizice au trecut la bugetul local”, a precizat Anuţa Şinar.

Doamnele şi domnişoarele care au „activitate pe centură” au adus „prejudiciu” bugetului local de 2 milioane de lei, mai mult decât au strâns cei 8.870 de cetăţeni restanţieri la plata impozitelor pe clădiri, care au 1,5 milioane lei datorii.

„Avem prostituate care au în fiecare zi datorii”, a spus şefa Seriviciului de Taxe şi Impozite locale. „După buletin şi după adresă, pauză. Nici măcar una nu a fost găsită să-i punem poprire”, a spus edilul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Coco

    joi, 12.02.2015 at 14:02

    Degeaba se plang toate administratiile cu deficitul de buget din cauza prostituatelor pentru ca nu rezolva nimic. Daca vreau bani la buget atunci sa legalizeze prostitutia si astfel acest fenomen sar putea organiza si controla la fel ca in toate tarile civilizate din Europa…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax