Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

David, un tânăr chitarist din Alba Iulia, prezent la un festival internațional de chitară, în deschiderea unui recital

Publicat

David Tudor, un tânăr chitarist din Alba Iulia, elev al Liceului de Arte ”Regina Maria” a participat la ”Transilvania International Guitar Festival”. 

Tânărul din Alba Iulia a participat ca invitat, unde a avut un mini recital în ultima zi de concurs, când a cântat două melodii în deschiderea recitalurilor susținte de chitariștii Bogdan Mihaliescu din Romania și Giulia Ballare  din Italia.

Recitalul lui Tudor poate fi urmărit cu un click AICI. Acesta cântă de la mintul 11 al video-ului.

De asemenea a mai participat ca și concurent, la categoria „Dumitru Capoianu” Competition, II Category, unde David s-a clasat pe locul al III-lea. La această secțiune a participat și Bozdog Larisa ”Mihai Babii” C Category, care a obținut premiul al doilea, a transmis pentru alba24.ro, profesorul Dragoș Tudor.

În ultima perioadă, David a concurat în Albania, unde a obținut locul al doilea, la Concursul Talente în afirmare din Bucuresti, unde a obținut premiul special, la Olimpiada de muzică faza zonala, unde a obținul locul 2 și a participat în calitate de cursant la master-class-ul din cadrul Festivalului Internațional de Chitară de la Târgu Mureș, a mai transmis Dragoș Tudor.

Momentan David se pregătește cu profesorul Dragoș Tudor de la Liceul de Arte din Alba Iulia și cu Stan Zamfirescu profesor la Colegiul Național de Muzică George Enescu din București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax