Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

David Yebra va fi predat autorităţilor spaniole. Acesta va avea de executat 9 ani de închisoare pentru coruperea unei minore

Publicat

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au hotărât punerea în executare a mandatului de arestare european emis de autorităţile spaniole pe numele lui David Yebra, bărbatul de 40 de ani dat în urmărire prin Interpol şi capturat în zona Uricani.

Cetăţeanul spaniol era dat în urmărire internaţională, pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de 9 ani de închisoare pentru răpirea şi coruperea sexuală a unei minore de 13 ani. David Yebra a fost prezentat în 6 aprilie Curţii de Apel Alba Iulia, care a avut de soluţionat cererea formulată de procurori privind luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile. Acesta era căutat de autorităţile judiciare din Peninsula Iberică încă din anul 2005. A fost acuzat că a sedus o elevă căreia i-a fost profesor de muzică. Yebra ar fi determinat-o pe aceasta să se îndrăgostească de el, a cumpărat o rulotă şi au plecat împreună. Autorităţile spaniole l-au condamnat pe David Yebra la nouă ani de inchisoare, pentru abuz sexual şi determinarea unei minore de a-şi abandona domiciliul. După pronuntarea sentinţei, bărbatul nu a mai fost de găsit, motiv pentru care autorităţile spaniole l-au dat în urmărire internaţională.

Yebra a fost capturat de politiştii hunedoreni, dintr-o locuinţă închiriată din Valea de Brazi, lângă Uricani. În momentul reţinerii, spaniolul era însoţit de o tânără de 30 de ani, din Braşov, dată dispărută de familia sa, din vara anului 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax