Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De 1 Decembrie: Bilete la transportul public de persoane valabile o zi

Publicat

Societatea de Transport Public Local Alba oferă facilităţi călătorilor, de 1 Decembrie. Oaspeţii Cetăţii, dar şi albaiulienii care vor vizita oraşul cu prilejul Zilei Naţionale a României au posibilitatea de a circula cu autobuzele STP pe orice traseu, întreaga zi, în preţul unui singur bilet.

Societatea de Transport Public Local Alba Iulia face un gest normal, prin care se alătură efortului tuturor instituțiilor implicate în organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naționale. Vom asigura autobuze înspre și dinspre cele mai aglomerate zone ale orașului și spre cele mai importante puncte în care se vor desfășura manifestările dedicate Unirii. O atenție specială vom acorda și traseelor care fac legătura dintre zona gării și cea a Platoului Romanilor din Cetate, pentru ca nimeni să nu fie nevoit să aștepte în frig a spus directorul STP, Stelian Nicola.

Un bilet unic de autobuz costă 1,8 lei, iar, în schimbul acestei  sume, călătorii se vor putea deplasa pe durata întregii zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax