Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De 20 de ani, nu are nicio veste de la el. O femeie încearcă cu disperare să își găsească fratele, despre care știe că lucra în Alba Iulia

Publicat

Nu l-a mai văzut de mai bine de 20 de ani, nu știe nimic despre el, iar acum este disperată să îl găsească. Mioara Stoica, o femeie din Constanța, trece prin trauma vieții sale, pentru că fratele ei mai mare, Vasilică Bratu, este de negăsit. Ultima informație pe care femeia o are este că în urmă cu 20 de ani fratele său lucra pentru un bărbat din Alba Iulia, cu numele de Vasile Lupoian.

Născut în 29 mai 1958, fiul lui Neagu și al Ioanei, Vasile Bratu, Vasilică cu numele din buletin, pleacă la vârsta de 20 de ani din localitatea natală Crucea, județul Constanța, la Alba Iulia unde este angajat pentru o perioadă la firma lui  Vasile Lupoianu. Pentru un timp a locuit la un cămin de nefamiliști din Alba Iulia.

Acesta obișnuia să își viziteze familia în fiecare vară, când își petrecerea concediile la mare alături de șeful său și familia acestuia.

În urmă cu 29 de ani, mama sa, Ioana a decedat, iar Vasile a participat la slujba de înmormântare. Ultima oară când a trecut pragul casei natale a fost în urmă cu 22 de ani, la parastasul de 7 ani al mamei sale.

Din acea zi nu se mai știe nimic de el. După mai bine de 20 de ani, sora sa mai mică, Mioara, este disperată să afle vești despre cel mai mare din cei patru frați.

Femeia ne-a spus că nu știe care ar putea fi motivul pentru dispariția sa stranie. Nu au existat certuri între ei sau alte discuții în contradictoriu.

„Nu mai știu nimic de el de mai bine de 20 de ani. Vreau măcar să știu că e bine, că te gândești la ce e mai rău, poate e închis sau poate a și decedat”, spune Mioara.

Aceasta a precizat că a trimis câteva scrisori pe adresa lui Vasile Lupoianu, însă fără niciun răspuns. Femeia trăiește într-un sat izolat din Tulcea, iar condițiile nu îi permit să se deplaseze până în Alba Iulia. Nici ceilalți doi frați nu au condiții materiale foarte bune. Unul a suferit un accident în urma căruia a rămas cu un handicap și trăiește în casa natală din Crucea, iar cel mai mic trăiește în Constanța.

Mioara Stoica a făcut în urmă cu puțin timp și o sesizare la IPJ Alba, iar acum așteaptă răspuns.

Vasile Lupoianu deținea o firmă în Alba Iulia, înființată în 1991 și dizolvată în 2005, însă la adresa unde avea sediul, în momentul de față locuiește altcineva.

Cei care cred că o pot ajuta pe Mioara să își găsească fratele pot lăsa un comentariu la acest articol sau un e-mail pe adresa: redactie@alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Bogdan

    joi, 23.01.2014 at 10:01

    https://www.firmepenet.net/Lupoian-Vasile-Persoana-Fizica-Autorizata-Cod-Fiscal-24940489.html
    Incercati si aceasta varianta poate reusiti ceva sau este doar coincidenta de nume.

    • Andreea Mezei

      joi, 23.01.2014 at 13:57

      Va multumim pentru interes, am verificat dar este vorba despre o altă persoană.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax