Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Albaiulienii vor putea intra în Cetate pe două noi poduri de pe str. Nicolae Iorga. Se închide circulația pe str. Mihai Viteazul

Publicat

Primăria Alba Iulia anunță deschiderea celor două noi poduri de pe strada Nicolae Iorga din Cetatea Alba Carolina. Inaugurarea acestora marchează un nou pas important din cadrul proiectului de reconstituire și punere în valoare a Laturii de Vest a fortificației.

Accesul pe cele două poduri – primul, în lungime de 10 metri, face legătura între Platoul Romanilor și contragarda Bastionului Sf. Mihail, iar cel de-al doilea, în lungime de 37 metri, relaționează cu interiorul Cetății – va fi permis cetățenilor începând de sâmbătă, 29 septembrie, ora 10.00. Ansamblul arhitectural va pune la dispoziția locuitorilor Alba Iuliei și noi locuri de parcare.

Administrația locală mai anunță că, în perioada următoare, circulația pe strada Mihai Viteazul va fi restricționată, iar accesul spre Grădinița nr. 8 se va face pietonal, pe porțile a V-a și a VI-a.

Proiectul de reabilitare a laturii de Vest a Cetăţii a fost estimat la o valoare de aproximativ 16 milioane de euro, iar lucrările se vor finaliza în 2013.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. derp t.roll

    joi, 27.09.2012 at 09:42

    Cat e taxa de intrare? E voie doi pe un bilet? La iesire se plateste ceva? Daca suntem localnici intram doar cu buletinul?

  2. anti PDL

    joi, 27.09.2012 at 23:39

    Pai toate taxele le anunta Sabau si gasca , daca 40 de ani nu am platit ar fii vremea sa umplem buzunarele unora k de aia au investit banii LOR in Cetate.
    O au de la stramosii lor FANARIOTII, 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate