Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba a început controalele la spitalele din judeţ. Unităţile trebuie să fie în stare bună de funcţionare de sărbători

Publicat

spital alba

Până la sfârşitul săptămânii, spitalele din judeţul Alba vor fi controlate de reprezentanţii DSP Alba. Potrivit directorului instituţiei, Horea Timiş, vor fi verificate stocurile de medicamente, planificările gărzilor, stabilirea farmaciilor cu program non-stop şi altele pentru buna funcţionare a unităţilor medical în perioada sărbătorilor de iarnă.

Controalele încep la spitalele din Aiud, Blaj, iar în perioada următoare toate unităţile din judeţ vor trece prin „filtrul” de verificare al celor de la DSP Alba. Spitalul Judeţean Alba va fi controlat la sfârşitul săptămânii, vineri.

Potrivit unui ordin al Ministerului Sănătăţii, în perioada 10-15 decembrie spitalele publice din ţară vor fi controlate de direcţiile judeţene de sănătate publică pentru a se asigura că în situaţii de urgenţă acestea vor colabora cu inspectoratele pentru situaţii de urgenţă, iar asistenţa medicală va fi asigurată şi în mediul rural.

Horea Timiş a anunţat că rezultatele acestor controale vor fi transmise Ministerului Sănătăţii, luni, 15 decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax