Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Festivalul „Toamna Cugireană”. Muzică, spectacole, off-road şi concursuri sportive. PROGRAMUL

Publicat

Afis Toamna Cugireana 2014 Festivalul tradiţional al locuitorilor de la poalele Drăganei, “Toamna Cugireană” a ajuns în acest an la a XVII-a ediţie. Organizatorii au pregătit un program bogat, cu concursuri sportive, piese de teatru şi muzică populară, dar şi concertele formaţiilor Serenty, Star Dust, Amurg, Equinox, Aprentis, Millenium C, Zdob și Zdub și Nicole Cherry. În plus, o „sesiune” de adrenalină va aduce demonstrația off-road de pe dealul Cetate.

Vineri, 19 septembrie, Festivalul începe cu un meci de fotbal aniversar a Metalurgistului Cugir cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființare. De luni, 15 septembrie și până vineri, 19 septembrie au loc competiții sportive CSO. La Casa de Cultură va fi concert de pian și expoziție George Enescu, concert Orchestra de Cameră a județului Alba și piesa de teatru ”Mincinosul”, o adaptare după Carlo Goldoni la Cercul de Teatru al Casei de Cultură.

Vezi INTEGRAL programul evenimentului şi alte detalii, pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. popa

    duminică, 21.09.2014 at 22:19

    FESTIVAL DE RAHAT…TOAMNA CACAREANA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax