Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De astăzi: Patru noi emisiuni de titluri de stat din cadrul programului Tezaur. Dobânzi până la 5%

Publicat

tezaur titluri de stat

De vineri, 5 iulie, persoanele fizice au acces la patru noi emisiuni de titluri de stat din cadrul programului Tezaur. Scadențele sunt la 1, 2, 3 și 5 ani, potrivit prospectului. Cea cu maturitatea la 1 ani are o dobândă de 3,5%, cea la 2 ani de 4%, 3 ani – 4,5% și 5 ani – 5%.

Titlurile de stat pot fi cumpărate până în 31 iulie prin unitățile Trezoreriei sau de la Poșta Română.

Sunt în forma dematerializată şi au valoare nominală de 1 leu. Dobânda este plătită la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. Le pot cumpăra persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. De curând a fost eliminată plafonarea sumelor care pot fi investite de persoanele fizice în cadrul acestor emisiuni, potrivit hotnews.ro

De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans. În cazul decesului, dreptul de proprietate asupra titlurilor de stat se transferă moștenitorilor, care prezintă documentele legale care le atestă calitatea.

Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate prin depunerea unei cereri doar în perioada de subscriere.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax