Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De JOI, la UAB: Atelier exploratoriu de educaţie, cu profesori şi studenţi din ţară şi străinătate. Noutăţi ERASMUS

Publicat

sediu UAB Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia găzduieşte, de joi, a șasea ediție a Workshop-ului internațional exploratoriu “Internationalisation of Higher Education: Challenges and Rewards”.

Participă studenții internaționali ai Universității și cadre didactice, cercetători și specialiști din Bosnia și Herțegovina, Columbia, Polonia, Rusia, Uzbekistan, dar şi reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP).

Vor fi prezenţi, de asemenea, profesori de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, USAMV Cluj-Napoca, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.

Deschiderea evenimentului va avea loc în Amfiteatrul A9, cu începere de la ora 9.30.

În cadrul evenimentului, UAB va prezenta şi noutăți privind sistemul de gestionare a colaborărilor în cadrul programului internațional ERASMUS.

UAB a dezvoltat, în ultimii ani, un sistem online integrat pentru managementul mobilităților Erasmus incoming și outgoing, prin intermediul căruia a fost implementat dosarul electronic al participanților. „Erasmus without papers” este o aplicație pe mobil disponibilă în Google Play – Erasmus UAB atât pentru studenți, cât și pentru staff, incoming și outgoing, un sistem online integrat pentru actualizarea în timp real a Course Catalogue și completarea online a Learning Agreement for studies. Acestea sunt deziderate ale Comisiei Europene pe care UAB le-a implementat cu resurse proprii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax