Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De la 1 aprilie, garniturile Regiotrans din nou pe şine. Navetiştii vor putea circula şi pe ruta Zlatna – Alba Iulia. MERSUL TRENURILOR

Publicat

oameni, gara alba iulia La trei săptămâni după ce Regiotrans a anunţat că îşi întrerupe activitatea de transport feroviar de călători, de miercuri, 1 aprilie, unele garnituri ale companiei sunt puse din nou în circulaţie. Printre rutele care au fost suspendate temporar şi acum reluate cu program normal de circulaţie al trenurilor pentru călători se află şi Alba Iulia – Zlatna.

În judeţul Alba o parte din trenurile care au fost scoase din circulaţie erau folosite de navetişti. În cursul lunii aprilie urmează ca toate garniturile companiei să fie repuse în circulaţie.

Regiotrans a primit marţi certificatul de siguranţă feroviară partea B nr. UE RO22015050017. În baza acestui certificat Regiotrans va relua treptat traficul de călători, cu un mers de tren adaptat situaţiei.

AICI mersul trenurilor Regiotrans valabil de la 1 aprilie.

În urmă cu câteva săptămâni, Autoritatea Feroviară a descoperit mai multe probleme tehnice la garniturile companiei private. Regiotrans şi-a pierdut certificatul de siguranţă după ce au fost descoperite probleme tehnice la 29 de automotoare. Compania are un parc rulant de 222 de automotoare, locomotive şi vagoane.

Din 17, toate garniturile de tren ale Regiotrans au fost trase pe dreapta, urmând ca în luna aprilie să fie reluată circuaţia trenurilor pe rutele anulate.

În a doua jumătate a lunii aprilie urmează să fie reluat traficul şi pe alte rute, pe măsură ce materialul rulant aflat în procedura de certificare se va introduce în certificatul de siguranţă.

Compania privată de transport a obţinut  un nou certificat de siguranţă din partea Autorităţii de Siguranţă Feroviară Română, subordonată Ministerului Transporturilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax