Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De la 1 august: Sală de tratament în policlinica de pe strada Muşeţelului din Alba Iulia şi TelVerde. Serviciile oferite contra cost pacienţilor

Publicat

Din luna august, în cadrul Policlinicii de pe strada Muşetelului va funcționa o sală de tratament. Spitalul Judeţean de Urgență Alba va amenaja această sală în locul cabinetului medicului reumatolog Ion Muntean, care s-a pensionat și nu și-a mai prelungit contractul pentru a-şi continua activitatea în policlinică. Sala de tratament va deservi contra cost pacienții care au nevoie de injectii sau să le fie schimbate pansamente.

„De la 1 iulie nu va mai funcționa acel cabinet de pe Muşeţelului în care exista o activitate particulară. Era domnul Munteanu – un cabinet de recuperare, plus doi cardiologi. A încetat contractul. Vrem să deschidem acolo sală de tratamente pentru pacienți. De trei ani de zile discutăm că pacientul nu are unde să își facă o injecţie, să schimbe un pansament”, a spus managerul Spitalului de Urgenţă Alba, Nicoleta Cosarca.

Managerul spitalului a declarat că tratamentele de care vor beneficia pacienții vor avea preţuri pe care normele metodologice le prevede în contractul cadru.

Se va lucra la început pe două ture, pentru a vedea cum se desfășoară activitatea.

O altă veste bună pentru pacienți este înfiinţarea unui TelVerde în colaborare cu Ordinul Asistenţilor din Alba. Pacientul care se internează și are nevoie de îngrijiri în continuare, respectiv de injecţii sau schimb pansament va fi anunțat de asistenta medicului curant de la care se externează și va fi preluat de echipa care va lucra la sala de tratament de pe strada Muşeţelului.

Nicoleta Coşarcă a spus că în 15 iulie va înceta contractul cabinetului privat, astfel că sala de tratament va funcționa de la 1 august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax