Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De la 1 decembrie: Deşeurile se colectează sortat, în saci menajeri separaţi, la Alba Iulia. Locuitorii care nu se conformează riscă amenzi

Publicat

pubele polaris

pubele deseuri polaris gunoi Din 1 decembrie 2014, în municipiul Alba Iulia se aplică sistemul de colectare separată a deşeurilor municipale pe două fracţii – umed şi uscat şi de sortare pe deşeuri hârtie, mase plastice, metale şi sticlă. Locuitorii vor trebui să precolecteze separat aceste deşeuri, de la această dată.

Firma care gestionează serviciul de salubritate la Alba Iulia, „Polaris M Holding” are obligaţia de a dota utilizatorii cu saci sau recipienţi, distinct inscripţionaţi, necesari colectării separate a deşeurilor municipale pe aceste două fracţii – umed şi uscat, se arată într-o hotărâre a Consiliului Local aprobată în şedinţa de vineri.

Dacă utilizatorii serviciului de salubritate nu adună deşeurile în saci separaţi sau recipiente separate pe aceste criterii, riscă amenzi între 100 de lei şi 300 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax