Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De la 1 noiembrie, nu vor mai putea fi făcute plăţi ale facturilor la utilităţi, la casieriile Băncii Transilvania. Variante pentru clienţi

Publicat

bt

banca transilvania Banca Transilvania şi-a anunţat clienţii că de la 1 noiembrie, un vor mai putea face plata facturilor pentru utilităţi, la casieriile băncii. Aceştia vor avea alte opţiuni.

Potrivit unui comunicat BT, “plata facturilor de utilităţi, prin Banca Transilvania, va putea fi făcută, începând cu 1 noiembrie, exclusiv prin următoarele modalităţi: la automatul de plăţi, de tip self-service, cu orice tip de card sau cu numerar (Facturel), Internet Banking (BT24; BT24 Facturi), Mobile Banking, Direct Debit sau prin cele peste 1.000 de bancomate BT”.

Mijloacele alternative de plată înseamnă economie de timp, mobilitate şi, dupa caz, disponibilitate 24h/24 şi gratuitote, potrivit BT.

Banca Transilvania a lansat o ofertă valabilă până în 15 decembrie, cu facilităţi pentru utilizarea noilor modalităţi de plată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax