Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De la 1 octombrie: Tarife de transport judeţean majorate pe trasee din zonele Vinţu de Jos, Pianu şi Ocna Mureş. Proiect în atenţia CJ Alba

Publicat

tarife mariany Consilierii judeţeni au de aprobat, vineri, un proiect prin care se propune majorarea tarifelor de transport judeţean de persoane pe rutele Alba Iulia – Vinţu de Jos – Pianu de Sus şi Alba Iulia – Unirea – Ocna Mureş.

Solicitarea a venit din partea operatorului de transport rutier Mariany SRL, privind modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate. Dacă va fi aprobată de consilieri, hotărârea va intra în vigoare de la 1 octombrie.

Operatorul de transport public justifică această majorare a biletelor şi a abonamentelor de călătorie prin creşterea semnificativă a cheltuielilor materiale specifice serviciului, îndeosebi la carburanţi, amortizare, service auto (întreţinere, reparaţii) şi materiale auxiliare. De asemenea, precizează că tarifele nu au mai fost crescute din 2012.

Firma de transport Mariany SRL efectuează curse de transport pe traseele: Alba Iulia – Vinţu de Jos – Pianu de Sus, şi Alba Iulia – Unirea – Ocna Mureş.

Dacă până în prezent valoarea unui bilet de călătorie, pentru o distanţă cuprinsă între 1 şi 5 km, era de 2,5 lei, de la 1 octombrie, preţul unui bilet pentru aceeaşi distanţă va fi de 3 lei.

Preţul cel mai mare pentru un bilet va fi plătit pe o distanţă de 51-55 de km şi anume 12 lei, iar pentru aceeaşi distanţă, preţul unui abonament lunar va fi de 396 de lei.

În foto ataşat puteţi consulta tarifele în vigoare şi cele propuse la nivelul lunii septembrie 2014.

Ioana MIHU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax