Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„De la bal la spital”: 16 persoane internate la spitalul din Alba Iulia, după nunta de sâmbătă, de la Mercur

Publicat

sediu sectia boli infectioase alba_2015 16 persoane au fost internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, după ce s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe, cu probleme digestive în urma participării la o nuntă, sâmbătă, la Alba Iulia. Diagnosticul va fi pus de medici după ce se va afla rezultatul analizelor.

Citește și Cazul TOXIINFECȚIEI de la Mercur Select. Vasile Macarie, administratorul sălii: Ne oferim sprijinul necondiționat pentru toate persoanele care au avut de suferit

„De la bal la spital”. În jur de 35 de persoane s-au prezentat duminică și luni la Unitatea de Primiri Urgențe din Alba Iulia, după o nuntă la una dintre sălile Mercur din Alba Iulia. Dintre aceștia, 16 au fost internați, cu simptome de deshidratare.

Nuntașii acuzau stări de rău, vărsături, diaree, toate acestea fiind simptome ale toxiinfecției alimentare. Printre aceștia ar fi fost atât mirii și nașii, cât și 9 copii.

Diagnosticul celor internați nu a fost încă stabilit, urmând să fie pus în urma rezultatului analizelor.

Potrivit DSP Alba, luni s-a luat măsura interzicerii desfășurării oricărei activități de alimentație publică și colectivă în sala de evenimente și a interzis folosirea personalului care a preparat și servit masa în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Totodată, 16 angajați care au preparat și servit masa au fost convocați, marți, de către inspectorii DSP, la laborator, în vederea recoltării de exudat faringian și examen de coprocultură.

Aceste măsuri au fost dispuse până la finalizarea anchetei și primirea rezultatelor probelor de laborator recoltate pentru a nu exista alte incidente.

VEZI: VIDEO Mai multe persoane internate cu TOXIINFECȚIE alimentară la Alba Iulia. Mirii şi naşii au ajuns și ei la spital. Sală de nunți închisă temporar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax