Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De la bal la spital: Trei tineri din Alba Iulia au ajuns la Urgenţe, după ce au consumat etnobotanice la un majorat. Au fost transferaţi la Psihiatrie

Publicat

urgente alba Trei tineri din Alba Iulia au ajuns la Urgenţe, după ce au consumat substanţe etnobotanice, la un majorat, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aceştia erau colegi de liceu şi participau la o petrecere organizată la Hotel Cetate. După ce au fumat dintr-o ţigară cu etnobotanice, li s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia Ambulanţei. Doi dintre ei au ajuns la Secţia Psihiatrie a spitalului judeţean.

Noapte grea pentru trei tineri din Alba Iulia, care au vrut să încerce „senzaţii tari” la un majorat. Au fumat o ţigară cu etnobotanice şi li s-a făcut rău. După ora 00.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Ambulanţa a intervenit pentru acordarea îngrijirilor de urgenţă şi transportul la UPU Alba Iulia a doi dintre ei, S.A. (18 ani) şi V.L. (17 ani).

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, aceştia prezentau simpome de intoxicaţie cu etnobotanice şi, la interval de aproximativ o oră, a fost nevoie de transportul lor de la UPU la Secţia de Psihiatrie.

Potrivit medicului Lucia Filimon de la UPU Alba, un al treilea tânăr, C.C.H. (20 de ani), coleg de liceu cu primii doi a ajuns şi el la urgenţe, cu aceleaşi simptome.

Tot în aceeaşi noapte, medicii de la Urgenţe s-au confruntat cu un alt caz, al unui bărbat de 27 de ani (C.A.) care ar fi cosumat 20 de pastile de Diazepam. Şi el a ajuns la Psihiatrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax