Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Chillout: De la birou, pe scenă, în faţa milioanelor de spectatori. Cine sunt cei doi albaiulieni care au primit trei de DA la X-Factor

Publicat

Dacă în viaţa de zi cu zi se ocupă cu lucruri mult mai „serioase” precum topografie sau logistică, seara se transformă în artiști talentați, plini de viață și de umor. Ștefan Mureșan și Iulian Muntean, cei doi albaiulieni care au obținut trei de „DA” la concursul X Factor și-au început aventura muzicală în urmă cu trei ani, când s-au cunoscut la serile de karaoke.

Trupa „Chillout”, formată din doi albaiulieni cu greutate, va reprezenta orașul nostru în ediția din acest an a concursului de muzică X-Factor.

Cu toate acestea, în viața de zi cu zi, niciunul din cei doi nu se ocupă de muzică. Ștefan, în vârstă de 29 de ani a terminat Facultatea de Istorie și Filologie din Alba Iulia, a fost profesor de engleză pentru o perioadă, iar în prezent lucrează ca transport manager la o firmă britanică de logistică și transporturi.

Iulian este originar din Oneşti, dar s-a mutat în Alba Iulia, unde s-a și căsătorit. Acesta are 46 de ani, a terminat Topografie și Cadastru la UAB, iar în prezent are o firmă în acest domeniu.

Pasiunea pentru muzică i-a făcut să se cunoască în urmă cu trei ani într-un local unde obișnuiau să meargă pentru serile de karaoke.

Povestea de la X-Factor a început cu o glumă, spun ei, „hai să mergem”, o joacă. Totul s-a schimbat în momentul în care cei doi au dat ochii cu cei trei jurați, Cheloo, Delia și Dan Bittman, care le-au răsplătit talentul și umorul cu trei de „DA” și au relizat că nu mai este o glumă.

Întâlnirea cu juriul a fost surprinzător de plăcută.

„Te gândești la ei ca la niște giganți, te aștepți ca Dan Bittman, Delia și Cheloo să fie fițoși, vedetisme… sau alte chestii în schimb sunt niște oameni obișnuiți”, spune Ștefan.

Acesta a precizat că, deși au o pasiune foarte mare pentru muzică, momentan așa va fi rămâne, o pasiune, însă lucrurile se pot schimba pe viitor.

CITEŞTE ŞI: Ștefan Mureșan și Iulian Mihail Munteanu- doi albaiulieni cu greutate la X Factor. Au smuls juraților trei de ”DA”

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax