Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De la Dongyang la Ocna Mureș: Donație de măști și mănuși de protecție, în valoare de aproximativ 11.000 de dolari

Publicat

Orașul Dongyang, din provincia Zhejiang – China a donat către Ocna Mureș materiale de protecție în valoare de aproximativ 11.000 de dolari.

Mai exact, joi 7 mai, în jurul orei 11.00 a ajuns la Ocna Mureș transportul de materiale sanitare de protecție (20.000 de măști de protecție și 10.000 de perechi de mănuși de protecție. Cele două orașe sunt înfrățite din 2016.

Valoarea donației este de aproximativ 11.000 de dolari, ca ajutor de solidaritate în pandemia cu coronavirus.

Distribuirea materialelor va fi făcută de către comitetul local pentru situații de urgență, care se va întruni pentru a stabili necesitățile urgente ce vor identificate.

”Vreau să mulțumesc în numele locuitorilor din Ocna Mureș pentru această donație din partea orașului Dongyang , oraș cu care Ocna Mureș este înfrățit încă din 2016. Doar împreună vom putea trece cu bine peste această situație.” a declarat Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș, citând mesajul scris de chinezi pe pachetele ajunse la Ocna Mureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax