Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De la fotbal au ajuns la bătaie: Scandal pe un teren din Alba, tranșat în instanță, după ce un tânăr a ratat să dea gol

Publicat

Magistrații Judecătoriei Câmpeni a dat o primă decizie, în cazul unei bătăi, între un minor și un bărbat din Dăroaia. Totul a început după ce minorul a ratat un șut pe poartă. 

De acolo și până la scandal a mai fost doar un pas. În data de 4 octombrie 2022, magistrații din Câmpeni au dat o primă pedeapsă. De asemenea motivarea a fost făcută public.

Faptele s-au petrecut în luna februarie a anului 2021, însă o primă condamnare a venit abia în octombrie 2022.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 26.02.2021, în jurul orei 16,00-17,00 persoana vătămată alături de alte persoane s-au deplasat la terenul de sport din Roșia  Montană, pentru a juca fotbal.

După aceştia a sosit la teren şi numitul (n.r. inculpatul) însoțit de alte persoane, intrând şi aceştia să joace fotbal.

Persoana vătămată fiind în aceeaşi echipă cu inculpatul la un moment dat în timpul jocului a ratat şi nu a dat gol, fapt pentru care inculpatul s-a înfuriat, a început să-i facă reproşuri şi să-i solicite să iasă afară de pe teren, lucru pe care acesta a refuzat să-l facă, spunându-i că „cine este el să-l dea afară de pe teren”.

Aceste vorbe l-au înfuriat şi mai tare pe inculpat  care s-a îndreptat către persoana vătămată şi l-a prins cu mâna de obraji.

A intervenit între aceştia o altă persoană, iar minorul reuşind să scape din strânsoare a luat-o la fuga pe teren pentru a scăpa, însă a fost urmărit de inculpat  care l-a ajuns şi l-a prins din spate cu braţul peste gât trântindu-l la pământ, unde s-a aruncat peste el.

În cădere bărbatul a fost lovit cu genunchiul în zona gambei stângi. In timpul altercaţiei cei doi şi-au aplicat reciproc lovituri cu pumnii. Ulterior acesta a reuşit să scape, întrucât au intervenit alte persoane, care l-au tras pe bărbat de pe el.

Când s-a ridicat sus, persoana vătămată a fost lovită de către inculat cu pumnul în spatele urechii drepte. În cele din urmă persoana vătămată a scăpat şi a luat-o la fugă afară de pe teren, iar ulterior înspre casă, însă a fost urmărită de către inculpat, care voia să continue să îl lovească”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, magistrații Judecătoriei Câmpeni l-au condamnat pe bărbat la 5000 de lei amendă penală, 1000 de lei daune morale și 150 de lei daune materiale.

Sentința nu a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax