Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De la mijlocul lunii ianuarie începe vânătoarea de solduri

Publicat

Sezonul soldurilor este aşteptat cu nerăbdare de albaiulieni, care, pentru a face economii la bugetul familiei, vânează reducerile oferite de magazine. Dacă Sărbătorile de sfârşit de an nu au adus discounturi suficient de atractive, raportate la câştigul salarial, în sezonul soldurilor magazinele scot la vânzare produsele de toamnă-iarnă la jumătate de preţ sau chiar mai mici. Din această categorie fac parte confecţiile, produsele de marochinărie, tricotajele, ţesăturile, încălţămintea, articolele sport, cosmeticele, aparatele de încălzire şi climatizare, ventilatoare şi alte produse asemănătoare.

Nu sunt mulţi cei care se mai avântă să cheltuiască sute de lei pe un palton sau o pereche de cizme elegante de iarnă, dar sunt destui cei care preferă lucrurile de calitate, aşa că, dacă acum „nu-i ţine buzunarul” pentru a cheltui pe lucruri scumpe, începând cu data de 15 a acestei luni vor putea cumpăra produse pentru sezonul rece, reduse la preţ; între 20 şi 70 procente.

Pe la mijlocul lunii ianuarie, şi comercianţii din târguri practică reduceri, pentru a scăpa de marfa de sezon şi pentru a face loc produselor de primăvară.

Mulţi albaiulieni preferă ca, în perioada 15 ianuarie – 15 aprilie, să facă shopping la mall-urile din Cluj, Sibiu sau Târgu-Mureş, unde se pot bucura de o ofertă vastă de haine şi încălţăminte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax