Connect with us
Publicitate

Uncategorized

De la ora 20.00: Alba24 transmite VIDEO ÎN DIRECT de la sediile PDL și USL. Află primul cine va câștiga alegerile din Alba

Publicat

În premieră în județul nostru, ziarul Alba24.ro va transmite în această seară imagini video, în direct, din interiorul sediilor Partidului Democrat-Liberal și al Uniunii Social Liberale. În așteptarea „ca pe pâinea caldă” a rezultatelor alegerilor, atât oamenii politici, cât și susținătorii acestora vor putea fi „în mijlocul evenimentelor” din casele lor și vor putea să-și astâmpere curiozitatea despre „ce se mai aude cu alegerile” printr-un singur click, pe link-ul ce va fi afișat în ziarul Alba24.ro, în jurul orei 20.00.

Pe canalul video Alba24.ro, vor fi transmise, în permanență și în direct, rezultatele de la numărătorile paralele, pe secții de votare. Așadar, este foarte simplu să vă numărați printre persoanele care vor afla mai repede decât oricine care sunt câștigătorii funcțiilor de conducere ale orașului Alba Iulia și județului Alba.

Rămâneți pe Alba24.ro, pentru a vedea și asculta, live, declarații ale candidaților, ale liderilor politici și membrilor de partid, „la ei acasă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax