Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

De LUNI: Acces blocat 10 zile pe două străzi din Micești, pentru lucrări. Variante ocolitoare

Publicat

Primăria Alba Iulia anunță că de luni, 7 octombrie, încep lucrări pe strada Măgurei din Micești, realizate în cadrul obiectivului de investiții ”Reabilitare canal colector”. Accesul în zonă va fi blocat 10 zile.

”În 7.10.2019 vor începe lucrările de demolare la podețul de pe str. Măgurei (Micești, Alba Iulia) în vederea înlocuirii acestuia. Accesul de pe str. Scărișoara către str. Măgurei și Topliței va fi blocat timp de 10 zile. În această perioadă, pe str. Măgurei și Topliței, accesul alternativ se va face din str. Carpați, Zăvoi, Inului și Drăgășani”, transmite Primăria.

Lucrările sunt efectuate de Urban Construct Transilvania SRL în cadrul obiectivului de investiții „Reabilitare canal colector HC 762 – Micești, Alba Iulia”, conform proiect nr. 319/2016.

Potrivit proiectului aprobat acum trei ani, valoarea totală a investiției este de aproximativ 470.000 de euro. Lungimea totală a canalului colector este de 2.624 metri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax