Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De LUNI directorii de şcoli din Alba pot prelua ghiozdanele gratuite oferite de CJ Alba. Peste 3.200 de elevi beneficiază de „Primul ghiozdan”

Publicat

Pentru anul şcolar 2014-2015, Consiliul Judeţean Alba, în cadrul programului „Primul ghiozdan”, va oferi către 3.260 de elevi de clasa pregătitoare din judeţ, un ghiozdan complet echipat. Copiii din clasele pregătitoare din judeţul Alba vor primi, și în acest an, de câte un ghiozdan gratuit, echipat cu rechizite şcolare şi alte materiale didactice.

De luni, directorii de şcoli pot veni la sediul Evidenţei Populaţiei, unde sunt depozitate ghiozdanele, să ridice numărul de bucăţi solicitate.

Costurile programului pentru anul școlar 2014-2015 este de 103.798, 4 lei+24.911, 62 de lei TVA, bani alocați de Consiliul Judeţean Alba. Firma care a câştigat licitaţia în acest an este Internaţional Merit din Baia Mare.

Fiecare ghiozdan conţine un caiet tip I, caiet de matematică, bloc de desen, creion HB, 1 stilou cu 24 de rezerve, creioane colorate (set de 12 bucăţi), radieră, riglă de 20 de cm, penar.

Din 15 septembrie, 3.260 de copii care intră în clasa pregătitoare se vor putea bucura de un ghiozdan nou, cu rechizite şi alte materiale didactice.

De luni, 8 septembrie, directorii de şcoli din judeţ se pot duce la sediul Evidenţei Populaţiei din Alba Iulia, unde sunt depozitate ghiozdanele, pentru a prelua numărul de ghiozdane solicitate către CJ Alba.

Proiectul „Primul Ghiozdan” a fost iniţiat de anul trecut de vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax