Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DE LUNI: Încep lucrările la drumul judeţean din zona Poiana Galdei – Tabăra Şcolară Roica. Investiţii de 9,3 milioane lei pentru amenajări

Publicat

dumitrel

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Alba anunţă că vineri a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru repararea tronsonului de drum județean dintre localitatea Poiana Galdei și Tabăra Școlară Roica. Ordinul a fost semnat de preşedintele CJ, Ion Dumitrel, iar lucrările încep în 3 iunie şi ar urma să fie finalizate anul viitor, în aprilie.

Este vorba despre lucrări pentru repararea unui nou tronson din drumul județean 107K, ce face legătura între comunele Galda de Jos și Mogoș. Porțiunea vizată are o lungime de aproximativ 8 km și se întinde de la ieșirea din localitatea Poiana Galdei până dincolo de Tabăra Școlară Roica.

„Este o porțiune de drum care a mai fost asfaltată acum foarte mulți ani și care era într-o stare foarte proastă. Tronsonul ce se întinde până la ieșire din Poiana Galdei a fost deja astfaltat de Consiliul Județean Alba, iar tronsonul de dincolo de tabără, care este acum pietruit, îl vom avea în vedere pentru viitor. Porțiunea pe care vor începe lucrările acum cea mai rea din drum.

Sper ca firma executantă să se apuce cât mai repede de lucrare. Am discutat cu ei să întrețină calea de rulare pe perioada lucrărilor, astfel ca cetățenii să poată circula mai bine”, a declarat Ion Dumitrel.

Data de începere a reparațiilor pe acest tronson de drum este 3 iunie 2013, iar constructorul trebuie să finalizeze toate lucrările până în 3 aprilie 2014. Va fi consolidat corpului drumului, cu investiţii de circa 9,3 milioane lei, fondurile fiind asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax