Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De LUNI, Marcela Dărămuş este OFICIAL noul inspector şcolar general al IŞJ Alba. A preluat postul prin ordin de ministru

Publicat

marcela daramus Marcela Dărămuş a preluat de luni, 6 aprilie, oficial funcţia de inspector şcolar general al Inspectorului Şcolar Judeţean Alba prin ordin de ministru.

În data de 19 martie, Dărămuş a susţinut concursul pentru ocuparea postului de inspector şcolar general la IŞJ Alba.

„În data de 6 aprilie am preluat oficial postul. Ieri (marţi – n.r) am fost la Bucureşti pentru a semna ordinul de ministru şi fişa postului, împreună cu colegii  mei din ţară, care au fost admişi la acest concurs”, a spus noul șef al IŞJ Alba, Marcela Dărămuş.

Odată preluată funcţia de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, postul de inspector şcolar general adjunct pe care îl ocupa Marcela Dărămuş a rămas vacant.

Marţi, Dărămuş a depus la Ministerul Educaţiei şi cele pentru dosare pentru concursul de ocupare a funcţiilor de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba și director la Casa Corpului Didactic.

„Am fost ieri şi le-am depus la minister conform adresei trimise de Ministerul Educaţiei, ne-au programat pe judeţe. Am depus ieri la 8.30 cele patru dosare, am fost al doilea judeţ, primul a fost Cluj. Nu au fost probleme la dosare. Au fost verificate odată de IŞJ Alba conform metodologiei, de domnul inspector Negucioiu pe management, vizate de doamna juristă şi reverificate de comisia din minister fără nicio problemă”, a spus Dărămuş.

În perioada 25 martie – 19 iunie 2015, Ministerul Edcutaţiei organizează concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba și director la Casa Corpului Didactic.

Pentru cele două posturi de inspectori şcolari generali adjuncţi s-au înscris Narcisa Bucureşetean, pentru manangement resurse umane, care ocupă deja această funcţie şi Dumitru Panţa pentru inspecţie şcolară.

Pentru postul de director la Casa Corpului Didactic din Alba candidaţii sunt profesor Deák-Székely Szilárd Levente (actualul director – profesor de matematică şi expert CNEME) şi Daniela Uriţescu, profesor de informatică la Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia.

Citeşte şi CONCURS pentru posturile de inspector şcolar general adjunct la IŞJ Alba şi director la Casa Corpului Didactic. Cine vizează funcţiile

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax