Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE FOTO: Noi înscrieri, de LUNI, pentru locuri de parcare la Alba Iulia. Oamenii stau la coadă de sâmbătă seara

Publicat

De luni, 16 septembrie începe o nouă serie de înscrieri pentru locuri de parcare în Alba Iulia. Sunt vizate zone din cartierul Cetate.

Până în 24 septembrie se desfășoară procedura de înscrieri pentru spațiile din apropierea pieței agroalimentare din Cetate.

UPDATE: Chiar dacă înscrierile încep doar de luni dimineața, oamenii s-au pus la coadă în fața Primăriei încă din weekend, pentru a se asigura că prind un loc de parcare. S-au făcut și liste, pentru stabilirea priorităților la înscrieri.

Oamenii și-au adus scaune, paturi pliante și mâncare, pentru a aștepta să prindă înscrierea la un loc de parcare.

În zona P4, delimitată de străzile Ion Alexandru, Bd. Revoluției 1989 și Vânătorilor sunt arondate blocurile Bl.I3 (sc.A, B), Bl.I2 (sc.A, B), Bl.I1 (sc. B, C), Bl. A10, A9, A8, A7, A6, A5, A4, A3, A2, A1.

În zona P9, B4, delimitată de strada Toporașilor și Bd. Revolutiei 1989 sunt următoarele blocuri arondate: BL. CF1, CF2, CF3, CF4, CF5, CF6, CF7, CF8.

Următoarea perioadă de înscrieri începe în 30 septembrie și de desfășoară până în 8 octombrie. Este vizată zona dintre străzile Vasile Goldiș, Gladiolelor, Bd Revoluției, Gh. Pop de Băsești, Bd. Transilvaniei.

În acest lot sunt incluse blocurile Bl.1AB, Bl.1C, Bl.2AB, Bl.3AB, Bl.3C CROSA, Bl.3D CROSA, Bl.3EFG, Bl.4G, Bl.5G, Bl.6ABC, BL.7ABC, Bl.8ABC, Bl.9ABC, Bl.10G, Bl.11G, Bl.12, Bl.G1ABCD, Bl.G2AB, Bl.G3AB, Bl.G4AB, Bl.G88AB, Bl.G140, Bl.V1ABCDEF, Bl.V2BC,  Bl.V3, Bl.V4AB,  Bl.V5,  Bl.V6, Bl.V7, Bl.V8, Bl.V9, Bl.VD1ABC,  Bl.VG1,Bl.62.

Atribuirea locurilor de parcare se face prin abonament. Actele se depun zilnic, în perioadele menționate, între orele 8.00 și 16.00, la sediul Primăriei (Alba Iulia, str. Calea Moților, nr.5A, camera nr. 8), pentru parcările de reședință.

Harta cu locurile de parcare, poate fi consultată la asociațiile de proprietari.

Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice de reședință aflate pe raza municipiului poate fi consultat la asociațiile  de proprietari sau pe site-ul Primăriei Alba Iulia la adresele:

https://extranet.apulum.ro/Registratura/Hotarari/Detaliu.aspx?registru=HOT-HCL&nr=309&an=2017

https://extranet.apulum.ro/Registratura/Hotarari/Detaliu.aspx?registru=HOT-HCL&nr=123&an=2018

Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare/apartament sau spațiu cu altă destinație în blocurile arondate. O persoană poate depune un singur dosar.

Persoanele cu handicap vor depune acte care pot proba handicapul.

Informații se pot obține de la serviciul ADPP al Primăriei Municipiului Alba Iulia, b-dul Republicii nr. 26, telefon: 0258815367

sursă foto: Facebook (Paul Nicolae)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax