Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De luni: Noi restricții de circulație pe Valea Oltului. Zonele vizate, recomandări pentru șoferi

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, duminică, restricții de circulație de vor intra în vigoare de luni pe DN 7 – Valea Oltului.

În perioada 18 septembrie – 14 noiembrie, traficul rutier va fi restricționat pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, tronson kilometric 246+500 metri – 251+025 metri, în zona localității Boița, județul Sibiu, pentru efectuarea unor lucrări de stabilizare versanți și de refacere a suprafeței de rulare.

Circulația rutieră se va închide pe sectoare de drum de 250 metri, în reprize de câte 20 de minute, la intervale de 30 de minute, în funcție de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor, potrivit sursei citate.

Polițiștii atenționează șoferii să circule cu viteză redusă, să crească atenția la volan și să se asigure foarte bine înainte de schimbarea direcției, semnalizând din timp această intenție.

Anterior, CNAIR a anunțat că se vor face lucrări de amenajare a trotuarelor și accese la proprietăți în localitatea Boița, atât pe partea stângă cât și pe partea dreaptă a drumului. Traficul se va desfășura în ambele sensuri de circulație pe un sector de drum îngustat având lățimea minimă de 5,5 de metri.

De asemenea, se va lucra la refacerea căii de rulare, la podul situat la km 250+954. Pe perioada lucrărilor se va circula alternativ pe câte un sens de circulație.

foto: arhivă/Facebook DRDP Brașov, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax