Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programările la Registrul Auto Român se fac prin call center, centralizat, pentru clienţii din toată ţara

Publicat

Reprezentanţii Registrului Auto Român anunţă că, începând cu 23 mai 2013, programările la RAR se vor face la numărul unic la nivel național 021.9672, centralizat, indiferent de domiciliul sau zona din ţară a clientului.

Directorul Registrului Auto Român, George-Adrian Dincă, a decis implementarea proiectului “call-center național”, proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.

Astfel, se reconfigurează modul în care clienții Regiei își fac programările la activitățile RAR-RA.

Orice persoană care dorește să aibă acces la serviciile RAR va apela 021.9672, indiferent de domiciliu sau zona din țară în care se află.

Avantajele numărului unic de programări sunt: încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică, alternativa programării în judeţe limitrofe, dacă intervalul de aşteptare este mai mic. De asemenea, timpul de reacţie va fi foarte scurt şi acţiunile uniforme în cazurile de creştere temporară a numărului de solicitări de programare, susţin reprezentanţii RAR.

Programul funcționează în paralel cu programările online, pe site-ul www.rarom.ro.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax