Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medicii de familie eliberează din nou reţete compensate şi gratuite

Publicat

Medicii de familie au renunţat la protest şi au semnat contractul cadru cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Conflictul dintre medici şi CNAS a luat sfârşit, iar, începând de marţi, pacienţii vor putea beneficia din nou de reţete compensate şi gratuite, trimiteri pentru analize şi internări, concedii medicale sau alte formulare în relaţia cu fondul de asigurări de sănătate.

„Salut decizia medicilor de familie şi le mulţumesc pentru dialogul pe care l-am purtat în aceste săptămâni şi pentru faptul că au ales să se gândească în primul rând la pacienţii lor, aşa cum le-am solicitat în toate întâlnirile noastre. Sunt conştient de faptul că asistenţa medicală primară reprezintă un capitol important în sistemul de sănătate şi vom sprijini mai mult acest sector”, a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.

La nivelul judeţului Alba sunt 218 medici de familie care urmează să semneze contractul cadru cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Conform preşedintelui Asociaţiei Medicilor de familie din Alba, George Haber, deciziile luate la nivel naţional se aplică şi pentru medicii de familie din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax