Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medicii de familie din Alba nu mai eliberează reţete compensate şi bilete de trimitere

Publicat

 

 

 

Medicii de familie din Alba nu mai eliberează, începând de miercuri, reţete compensate, gratuite sau bilete de trimitere, pentru că nu mai au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Doctorii au refuzat să semneze contractul-cadru privind asistenţa medicală.

 

 

Medicii de familie spun că, dacă nu vor primi suficienţi bani să îşi desfăşoare activitatea, nu le rămâne decăt să închidă cabinetele.
Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Alba, George Haber, a declarat că aşteaptă din partea Casei Naţionale de Sănătate o înştiinţare prin care să se precizeze normele, modul de desfăşurare a activităţii medicilor de familie începând cu această lună, deoarece, de miercuri, nu mai au nicio bază legală de funcţionare.

Normele publicate săptămâna trecută de CNAS sunt inaceptabile, după sum susţin medicii. Din tot acest război între CNAS  şi cadrele medicale au de suferit pacienţii. Medicii de familie speră ca, până la finele săptămânii, cel târziu, să se remedieze această situaţie.

sursa foto: Brasovul tau

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax