Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De MIERCURI: RESTRICŢII de circulaţie pe patru străzi din Alba Iulia. Se fac lucrări de asfaltare. Proprietarii de maşini, rugaţi să nu parcheze în zonă

sediu Primaria Alba Iulia

Publicat

primaria alba iulia Primăria Alba Iulia anunţă că de miercuri, 13 iulie, încep lucrări de asfaltare pe patru străzi oraş. Vor fi restricţii de circulaţie, iar proprietarii de maşini sunt rugaţi să nu parcheze pe tronsoanele vizate.

“În baza contractului de întreținere și reparații curente a străzilor din Municipiului Alba Iulia, în perioada 13 – 25 iulie 2016 autoritatea locală va executa lucrări de așternere covor asfaltic pe strada Avram Iancu, în Piața Iuliu Maniu, strada Frederic Mistral și strada Târgului – circulația și parcarea auto fiind restricționată pe străziile respective.

Constructorul Florea Grup SRL care va executa aceste lucrări, împreună cu Poliția Locală Alba Iulia, va asigura semnalizarea corespunzătoare și asigurarea fluenței traficului din zonă, transmite Primăria Alba Iulia.

Reprezentanţii administraţiei locale roagă posesorii de autovehicule ca, în perioada menționată pentru derularea lucrărilor, să nu parcheze pe domeniul public menţionat – partea carosabilă.

Echipajele Poliției Locale Alba Iulia sunt abilitate a lua toate măsurile legale în vederea eliberării carosabilului de autovehiculele ce stânjenesc activitatea constructorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate