Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De Paşti, pensiile şi salariile, mai repede în buzunarele românilor. De VINERI încep să fie plătite beneficiarilor

Publicat

bani Guvernul a decis în ședința de joi că toate pensiile și salariile din sectorul public să fie plătite până în data de 10 aprilie, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Corneliu Calotă.

„Există posibilitatea financiară de a se efectua plățile pentru pensiile și salariile din sectorul public până în data de 10 aprilie. Astfel, pensiile pe luna aprilie vor începe să fie plătite de mâine (vineri — n.r.) cele care sunt plătite prin Poștă.

Vor fi virați banii către bănci pentru cei care primesc pensia pe card bancar, sume care vor fi disponibile din data de 7 aprilie. Până în data de 10 aprilie toate pensiile vor fi plătite”, a afirmat Calotă.

El a precizat că drepturile salariale pe luna martie vor fi achitate în perioada 6 — 8 aprilie, Serviciul de Telecomunicații Speciale fiind singura instituție care va primi banii în data de 10 aprilie, conform propriei opțiuni.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax