Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De Paşti, un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu pumnii, picioarele şi un bici de către un amic, pentru că i-a lovit fiul cu palma peste faţă

Publicat

 masina jandarmiUn incident petrecut în weekendul de Paşti îi poate aduce dosar penal unui bărbat din Alba Iulia, care a decis să-şi facă singur dreptate. Jandarmii au intervenit sâmbătă după ce un bărbat a apelat la 112 şi a spus că a fost bătut de un cunoscut.

Echipajul de jandarmi a ajuns la faţa locului în jurul orei 14.00 şi a constatat că victima prezenta mai multe urme de lovituri la nivelul capului, apărute, conform acesteia, în urma loviturilor pe care un amic i le aplicase cu pumnii, picioarele şi cu un bici. Autorul a fost repede depistat, acesta recunoscându-şi fapta şi punând-o pe seama tulburării resimţite în momentul în care fiul minor a venit acasă şi i-a spus că a fost lovit cu palma peste faţă de un bărbat.

Drept urmare, în loc să solicite intervenţia forţelor de ordine, l-a căutat pe vinovat, iar când l-a găsit l-a “pedepsit” pentru că i-a bătut copilul. Un echipaj de la ambulanţă i-a acordat rănitului îngrijiri medicale de specialitate, iar jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax