Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De peste 20 de ani, confortul tău termic este misiunea noastră (P)

Publicat

Încă de la momentul înfințării de acum 20 de ani, misiunea echipei Pefoc a gravitat mereu în jurul conceptului de a facilita clienților noștri, produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Indiferent că este vorba despre focul unui renumit focar semineu selimbar pentru încălzire sau de o flacără generată artificial pentru atmosfera feerică, în materie de soluții de încălzire alternativă, Pefoc țintește să devină încet, dar sigur, liderul detașat din România.

În acest sens, oferta noastră de produse și servicii este gândită special să satisfacă posibilitățile materiale și preferințele tuturor, începând de la clasica sobă tip șemineu sau tradiționalul șemineu care funcționează pe bază de lemne, gaz, bioetanol sau peleti și până la șemineele electrice care reușesc să reproducă fidel atmosfera mistică a unui șemineu veritabil sau cosuri de fum sibiu premium din ceramică sau inox. Suntem atenți la nevoile tuturor și încercăm constant să ne autodepășim oferind soluții complete de încălzire, atât pentru cei care stau la casă, cât și pentru cei care locuiesc la bloc, în zone rezidențiale sau zone centrale cu restricții arhitecturale.

Și pentru că, bineînțeles, vedeta din catalogul nostru de produse este reprezentată de gama de șeminee, rândurile care urmează le vom dedica acestora. În funcție de tipul focarului cu care sunt dotate, acestea se împart în linii mari în focare pentru distribuție de aer, acumulare de căldură, focare pentru recuperare sau doar pentru ambianță, astfel:

Termoșeminee – binecunoscutele șeminee tip centrală termică. Acestea sunt ideale pentru încălzirea completă a casei (prin racordare la calorifere), prezentând un confort crescut, prin reglarea temperaturii interioare din termostat.

Șeminee pe peleți – sunt practice și economice, au avantajul că se alimentează mai rar cu combustibil și își mențin alura de șemineu, cu toate că funcția lor este aceea a unei centrale termice. Cu ajutorul acestora, poți încălzi toată casa prin încălzirea apei din calorifere, păstrând totodată, eleganța unei atmosfere calde. Sunt trainice și robuste, foarte eficiente din punct de vedere termic și sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, ce permite inclusiv reglajul prin Wi-Fi.

Șeminee pe gaz – acestea oferă cel mai înalt grad de confort pentru utilizator, cu pornire/oprire și reglaj al temperaturii din telecomandă, păstrând frumusețea unei flăcări adevărate. Pot fi montate și în apartamente sau în locuințe foarte vechi, ori care trebuie să respecte o anumită arhitectură, deoarece nu necesită un coș de evacuare al fumului sau alte elemente de tubulatură, specifice șemineelor clasice.

Sobe de tip șemineu – sunt mai ușor de amplasat și mult mai rapid de pus în funcțiune, fără implicațiile majore întâlnite la un șemineu clasic. Nu puțini dintre clienții noștri, preferă o sobă pe lemne, datorită aspectului plăcut și a costurilor mai scăzute de întreținere. Practic, ai un șemineu la tine acasă, de dimensiuni reduse, dar la jumătate de preț!

Șeminee decorative – la fel ca și șemineele pe gaz, acestea sunt foarte confortabile și ușor de utilizat, fiind și cele mai accesibile tipuri de șeminee ca preț. Electrice sau pe bioetanol (unde flacăra este reală), pot fi utilizate atât la interior, cât și în exterior, pe terase sau în grădină. Se bucură de o versatilitate deosebită, tipurile de montaj fiind practic inepuizabile. Imaginează-ți un șemineu pe colț cu un design modern, care va reuși să aducă un plus de atmosferă, trezind admirația tuturor celor care îți vor trece pragul casei tale.

În final, este extrem de important să reții că pentru montajul și curățarea șemineului tău este indicat să apelezi la un meseriaș calificat și cosar sibiu autorizat! Profesioniștii Pefoc sunt specializați în domeniu, s-a investit constant în ei, în educarea și formarea lor în mod continuu (prin specializări și cursuri anuale unde învață tehnici noi de lucru, direcții și tendințe în domeniu), prin care își îmbunătățesc cunoștințele tehnice și abilitățile practice, pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde calitative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax