Connect with us
Publicitate

ABRUD

De Rusalii se deschide sezonul Mocăniței Apusenilor, în gara Câmpeni. Expoziție feroviară și plimbări cu diverse locomotive

Publicat

De Rusalii, între 19 și 21 iunie, la Câmpeni va avea loc festivalul de deschidere al Mocăniței Apusenilor, linia Câmpeni – Abrud. De asemenea, în gara din localitate va avea loc o expoziție feroviară. Pasionații de cale ferată îngustă vor putea admira nu mai puțin de 10 vehicole feroviare, iar cu unele dintre ele se vor face plimbări pe liniile gării. 

Ca o noutate, începând cu acest an, plecările mocăniței sunt din Câmpeni, pentru a fi mai accesibile pentru turiștii care vin din Arieșeni.

De trei ori pe zi, la orele 10:00, 13:00 și 16:00 micul trenuleț va pleca spre Abrud și înapoi.

Tariful este de 35 lei pentru adulți și 20 lei pentru copii. Capacitatea trenului este de 100 de locuri.

Rezervările se fac la tel. 0730.759993.

„Consiliul Județean Alba și primăriile din Abrud, Roșia Montană și Câmpeni s-au implicat într-un mod exemplar pentru dezvoltarea acestei atracții turistice.

În cele trei zile de Rusalii, în afară de cursele regulate spre Abrud, va avea loc o expoziție feroviară în gara Câmpeni, unde pasionații de cale ferată îngustă pot admira nu mai puțin de 10 vehicole feroviare. Cu unele dintre ele se vor face plimbări pe liniile gării”, au transmis reprezentanții Asociației pentru păstrarea liniilor ferate înguste din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax