Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

De Sărbători, 600 de pomi de Crăciun vor fi puşi în vânzare de către Direcţia Silvică Alba. Preţurile din acest sezon

Publicat


brazi pomi de craciunÎn acest sezon, Direcţia Silvică Alba va pune în vânzare 600 de pomi de Crăciun. Cei care vor dori să aibă un brad împodobit de sărbători vor putea cumpăra şi de la Romsilva, la preţuri până la 31 de lei fără TVA.

De la mijlocul lunii decembrie, cei interesaţi se vor putea adresa Direcţiei Silvice Alba pentru a cumpăra pomi de Crăciun, oferta pentru acest sezon fiind de aproximativ 600 de brazi şi molizi. Preţurile sunt în funcţie de dimensiune.

Brazii mai mici, până la 1,3 metri vor costa aproximativ 20-25 de lei fără TVA, cei medii (între 1,3 metri şi 2 metri înălţime) vor putea fi cumpăraţi la preţuri în jur de 25 de lei, fără TVA, iar cei mari (2-3 metri), cu aproximativ 30 de lei fără TVA.

Vânzarea pomilor de Crăciun se face direcţia silvică, în funcție de comenzile primite de la agenții comerciali sau direct către persoanele fizice.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a anunţat că, la nivel naţional, va pune în vânzare în acest an peste 61.000 de pomi de Crăciun. Majoritatea sunt recoltați din culturi dedicate, precum cele sub culoarele electrice, din operațiunile silvice de rărituri, prin îndepărtarea arborilor tineri care împiedică dezvoltarea pădurii din care provin. Restul sunt puieți ornamentali, din pepinierele proprii, ce se vând cu rădăcină protejată sau direct în ghivece, la prețuri între 30 și 150 de lei.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

ORIONIDELE: Fenomen spectaculos pe cerul României. 25 de stele căzătoare pe oră, în medie, în această noapte

Publicat

În noaptea de luni spre marți este maximul curentului de meteori Orionide. Vor putea fi observate circa 20 de stele căzătoare, într-o oră. Curenţii meteorici mai poartă denumirea populară şi de „ploaia de stele căzătoare”. Denumirea are ca sursă de inspiraţie un punct luminos, ca o stea, ce pare că se desprinde de pe bolta […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Intervenție a pompierilor cu autoscara, în centrul orașului Alba Iulia, după apel la 112

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină, luni seara, în centrul orașului, la Blocul 280. Din primele date, o persoană în vârstă nu răspundea la telefon, astfel că salvatorii au intervenit cu o autoscară. La fața locului s-au deplasat și echipaje de ambulanță și descarcerare. Potrivit IPJ Alba, sesizarea a venit în cazul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Mamele vor putea câștiga bani în concediul de creștere a copilului, ca bone

Publicat

Femeile care se află în concediu de creștere a copilului vor putea câștiga bani din meseria de bonă. Dacă aleg să îngrijească și alt copil, pe lângă al lor, vor putea să-și majoreze veniturile. Proiectul a fost adoptat tacit de Senat. Potrivit proiectului, mamele “care au unul sau doi copii și beneficiază de concediu de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cum operează Darkhotel, gruparea care extrage date confidențiale prin wifi, de la victime cazate în hoteluri de lux

Publicat

DarkHotel este o grupare apărută în 2014, deşi se pare că ameninţarea îşi avea rădăcinile cu cel puţin patru ani în urmă, potrivit reprezentanților Centrului Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), care citează Agerpres. La momentul anunţului, Kaspersky şi Interpol semnează un pact de colaborare la acest caz. Din investigaţia realizată de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate