Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De Sărbători: Oferte la pensiunile turistice din Arieşeni

Publicat

Apropierea sărbătorilor de iarnă determină întotdeauna proprietarii de hoteluri şi pensiuni turistice să se întreacă în oferte şi pachete atractive pentru clienţi, dar nu întotdeauna ceea ce proprietarii oferă corespunde buzunarelor celor interesaţi. La mai puţin de o lună până la Crăciun, administratorii pensiunilor din staţiunea montană Arieşeni au stabilit tarifele de sărbători pentru cei care îşi doresc să petreacă o mini-vacanţă în inima Apusenilor.

Preţul de pornire al unui  sejur de 3-4 nopţi în Arieşeni, de Revelion este de 800 de lei de persoană, sumă care include 3 mese pe zi şi cina festivă organizată în noaptea dintre ani. Aceasta este prima ofertă pe care am primit-o la intrarea în Arieşeni, cu asigurarea din partea administratorului că voi avea parte de mâncăruri tradiţionale şi condiţii optime de cazare. Două vile mai departe, sumele au devenit direct proporţionale cu numerele de la case. O pensiune de două şi trei margarete întâmpină turiştii cu pachete de sărbători ce variază între 1.000 de lei şi 1.600 lei de persoană, în perioada 28.12.2010-01.01.2011. În acest preţ, clienţii vor beneficia de 3 mese pe zi, televizor, internet şi toate facilităţile pentru o şedere cât mai plăcută. Masa de Revelion şi băuturile sunt,  de asemenea, incluse în ofertă: ” Preţurile au mai scăzut faţă de anul trecut. Dacă, în 2009, pachetul de Revelion pentru 4 nopţi de cazare şi mic dejun costa 1.300 de lei, anul acesta l-am redus la 1.100 de lei. Nu putem să scădem mai mult”, susţine doamna Jurj, proprietara unei pensiuni din Arieşeni.

Cei care nu îşi permit un sejur de Revelion la Arieşeni pot opta pentru pachetele promoţionale de Crăciun. În această perioadă, preţurile pentru 4 nopţi de cazare sunt uşor mai mici, între 700 şi 1.000 de lei de persoană: „Cei care vin la noi, de Crăciun sunt invitaţi să participe şi la festivitatea de tăiere a porcului. Au şansa să guste adevărate delicii culinare tradiţionale, propaspăt preparate şi să se bucure alături de noi de datinile sărbătorilor”, mi-a explicat bucătăreasa unei vile din staţiunea turistică.

Mai puţin costisitoare rămân cazările la localnici acasă. Aici, turiştii pot găsi camere cu 100 lei de persoană, pe noapte, iar preţurile sunt negociabile. Proprietarii stabilesc tarifele la faţa locului şi în funcţie de numărul de persoane sau grupuri interesate să închirieze.

Cei care aleg Arieşeniul ca destinaţie de vacanţă nu se plâng însă de preţuri sau condiţii de cazare. Turiştii vin aici să se destindă şi să petreacă câteva zile departe de grijile cotidiene: „Vin la Arieşeni de câte ori am ocazia. Îmi plac peisajele de aici în orice anotimp, iar, chiar dacă nu este cea mai ofertantă staţiune în materie de sporturi de iarnă, mă simt bine de fiecare dată” ne-a spus Claudia, turistă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax