Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De sărbători, PENSIILE ajung mai repede la beneficiari. Precizări de la Casa Judeţeană de Pensii Alba

Publicat

pensionariAvând în vedere apropiatele Sărbători Pascale și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și Compania Națională Poșta Română și-au manifestat disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile.

Astfel, în luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza începând de miercuri, 12 aprilie şi până în 26 aprilie, iar în cazul pensionarilor avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă), plata se va face până la data de 27 aprilie, la ghișeele poștale, potrivit precizărilor transmise de Casa Judeţeană de Pensii Alba.

Pentru a asigura realizarea acestei măsuri, conducerea CNPP a întreprins toate diligențele în vederea  întocmirii documentelor de plată și transmiterii acestora către oficiile poștale în vederea achitării drepturilor de pensie conform noului calendar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax