Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De vineri, circulația pe podul Vezii din Blaj revine la normal. Lucrările la partea de suprafață vor fi finalizate

podul vezii blaj

Publicat

Lucrările de reabilitare la partea de suprafață a podului Vezii din Blaj vor fi finalizate până la data de 15 noiembrie. Vineri, circulația pe pod va reveni la normal, a transmis primarul Gheorghe Valentin Rotar.

„Vă anunț că începând de vineri, 16 noiembrie, de la ora 10:00, circulația pe podul Vezii va reveni la normal! Așa cum am promis, lucrările la partea de suprafață vor fi finalizate până la data de 15 noiembrie, în aceste zile făcându-se ultimele retușuri. Vă cer, din nou, scuze pentru deranjul creat și vreau să vă mulțumesc pentru înțelegerea pe care ați manifestat-o în ultimele luni.

Reabilitarea Podului Vezii este o lucrare absolut necesară și obligatorie pentru orașul european pe care ni-l dorim cu toții. Lucrările vor continua în acest an (dacă ne va permite timpul) și anul viitor, în albia râului Târnava Mare”, a scris primarul Gheorghe Valentin Rotar pe rețeaua de socializare Facebook.

Reabilitarea Podului Vezii din Blaj a început în primăvară și are ca termen de finalizare anul 2019. Valoarea totală a lucrărilor este de 2.246.000 lei (fără TVA), investiția fiind finanțată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

În urmă cu doi ani, o echipă de experți, care a realizat o expertiză tehnică la Podul Vezii, a constatat că acesta se află într-o stare avansată de degradare și a recomandat ca în maximum șase luni să se intervină pentru reabilitarea totală a acestuia.

Autoritățile locale au depus un proiect în acest sens la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, care, în vara anului 2017, a aprobat investiția, ce a demarat în acest an, după derularea procedurilor legale necesare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax