Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De VINERI, în Alba Iulia: CNA organizează întâlniri cu publicul și radiodifuzorii locali pentru discuții despre spațiul audiovizual

elevi

Publicat

Din februarie, albaiulienii care doresc să își exprime părerile, observațiile sau au sugestii referitoare la spațiul audiovizualului, dar și radiodifuzorii locali, sunt invitați să participe la întâlniri și dezbateri pe această temă. Întâlnirile sunt organizate de Valentin Jucan, membru al Consiliului Național al Audiovizualului și vor avea loc la sediul CNA din Alba Iulia, pe strada Iuliu Maniu, nr. 13, etaj 5. Prima întâlnire este programată pentru vineri, 1 februarie, la ora 11.00.

Vă prezentăm comunicatul transmis de Valentin Jucan:

„Începând cu ziua de vineri, 1 februarie 2013, voi organiza la sediul CNA din municipiul Alba Iulia (Strada Iuliu Maniu nr. 13, etajul 5, ora 11.00) întâlniri și consultări atât cu radiodifuzorii locali cât și cu publicul. Scopuș acestui program pe care îl voi avea este de a primi din partea cetățenilor sugestiile, observațiile, nemulțumirile sau aprecierile lor cu privire la spațiul audiovizualului, dar și de a oferi sprijin și soluții problemelor semnalate de radiodifuzori.

Acest demers are ca fundament dubla calitate a Consiliului Național al Audiovizualului de garant al interesului public și de unică autoritate de reglementare în domeniul serviciilor de programe media audiovizuale, convingerea, totodată, că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine, obligațiile ccare îi revin prin legea audiovizualului, privind protecția minorilor, apărarea demnității umane, asigurarea informării corecte și necesitatea creării unui mecanism direct de comunicare cu radiodifuzorii locali pentru a veni în sprijinul acestora dar mai ales pentru a avea posibilitatea de a mă afla în fața publicului al cărui interes în egală măsură îl servesc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate