Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De VINERI: Peste 100 de studenţi din ţară participă la sesiunea de comunicări ştiinţifice „In extenso”, la Alba Iulia. Secţiune specială pentru liceeni

Publicat

uab sediuPeste 100 de studenţi de la universităţi din Sibiu, Timişoara, Petroşani şi Alba Iulia se întâlnesc la UAB, în perioada 24–25 aprilie, pentru a participa la a XV-a ediţie a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In extenso”.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice, împreună cu Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 24 aprilie, de la ora 9.30, în Amfiteatrul A9 al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Lucrările Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In extenso” vor reuni peste studenţi proveniţi de la următoarele instituţii de învăţământ superior: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara. Universitatea din Petroşani şi Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Lucrările realizate de către studenţi vor fi susţinute în cadrul următoarelor secţiuni:

Ştiinţe Economice (Administrarea Afacerilor, Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Finanţe-Bănci);

Business English;

Inginerie Geodezică şi Ingineria Mediului;

Informatică;

Electronică Aplicată.

Acestor secţiuni li se adaugă o secţiune specială, “Elevii în parteneriat cu Universitatea”, care oferă posibilitatea prezentării eforturilor depuse de către tinerii din învăţământul preuniversitar, sub atenta îndrumare a profesorilor coordonatori.

La această ediţie vor fi reprezentate următoarele instituţii de învăţământ:

– Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, Alba Iulia;

– Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, Alba Iulia;

– Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia;

– Şcoala „Mihai Eminescu”, Alba Iulia.

Lucrările susţinute în cadrul Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In Extenso” vor fi publicate într-un volum electronic cu ISBN.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax