Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Decanul de vârstă al experţilor contabili din Alba, Ioan Voina, a încetat din viaţă

Publicat

Expertul contabil Ioan Voina, o personalitate cunoscută şi respectată în comunitatea albaiuliană, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 81 de ani. A fost membru fondator şi presedinte al Filialei Alba a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România in perioada 1995 – 2001, contribuind la formarea multor generaţii de tineri care i-au urmat exemplul şi au devenit experti contabili sau contabili autorizaţi.

Ioan Voina s-a născut la data de 28 martie 1930, în localitatea Daia Română, judeţul Alba. Absolvent al Institutului de Ştiinţe Economice din Cluj-Napoca, a avut o activitate profesională îndelungată, ocupând funcţia de contabil-şef la mai multe unităţi economice din judeţ, printre care UJCOOP Alba şi Întreprinderea de Morărit şi Panificaţie Alba, precum şi funcţia de director al Direcţiei Comerciale a judeţului Alba, timp de 14 ani şi al Sucursalei Peco Alba, de unde s-a pensionat în anul 1991. În continuare, şi-a desfăşurat activitatea ca liber profesionist în domeniul serviciilor contabile.

Reprezentanţii Filialei Alba a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate, trecerea sa pe neaşteptate în lumea celor drepţi fiind o grea pierdere pentru cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax