Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decathlon retrage din magazine un scaun pentru copii care prezintă risc de desfacere

Publicat

Decathlon a anunțat că retrage din magazine un scaun pentru copii, care are un risc de desfacere. Toți clienții care au achiziționat produsul vor primi banii înapoi, la returnarea acestuia, în magazine.

Scaunul Nabaiji, pentru copii 7 – 15 kilograme, a fost comercializat în perioada 1 februarie – 14 iulie 2019.

Reprezentanții Decathlon au anunțat: ”Ca urmare a procedurilor noastre de asigurare a calităţii, echipele Nabaiji au identificat un risc potenţial: îmbinarea dintre colac şi scaune se poate detaşa. Ansamblul se poate desface treptat şi parţial în vecinătatea scaunului sau chiar complet. Acest fenomen aleatoriu apare doar în cazuri foarte rare, cu toate acestea nu dorim să ne asumăm niciun risc în ce priveşte siguranţa utilizatorilor nostri şi de aceea retragem de pe piaţă toate produsele noastre”.

Compania îi invită pe clienții care au cumpărat produsul să-l returneze la cel mai apropiat magazin, unde vor primi banii înapoi.

sursa: românia24.ro, news.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax