Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Decizie a Biroului Permanent Central PDL: Silviu Bian a fost suspendat din funcția de vicepreședinte PDL Alba și apoi exclus din partid

Publicat

Preşedintele ANOFM, Silviu Bian a încălcat prin infracţiunile comise prevederile statutului de membru de partid şi prin urmare Biroul Permanent Central al PDL a hotărât suspendarea acestuia din funcţia de membru de partid. Silviu Bian şi-a pierdut, luni şi funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene din Alba, fiind exclus de către BPJ şi din PDL Alba.

După ce a fost suspendat, duminică, de către premierul Emil Boc din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Silviu Bian a fost suspendat luni şi din funcţia de vicepreşedinte al PDL Alba şi exclus din partid. Decizia a fost luată în Biroul Permanent Central PDL şi ulterior de BPJ, care, dată fiind natura situaţiei, s-a reunit în şedinţă extraordinară. Potrivit senatorului Alexandru Pereş, purtătorul de cuvânt al PDL Alba, Bian a încălcat prevederile statutului de membru de partid şi, prin faptele sale, a adus grave prejudicii imaginii acestuia. Infracţiunile pentru care este cercetat şeful ANOFM oferă Biroului Permanent Central puterea de a-l suspenda de drept şi de a-l exclude de urgenţă din PDL.

Vă prezentăm comunicatul emis de PDL Alba:
„Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba, reunit astăzi în şedinţă de urgenţă, a luat în discuţie cazul fostului secretar de stat Silviu Bian.
PDL Alba se delimitează clar de orice fapte de corupţie şi a decis excluderea din partid a domnului Silviu Bian”.

BPJ al PDL Alba, se va reuni din nou, în şedinţă ordinară, joi, pentru a discuta, printre altele, şi acest subiect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax