Connect with us
Publicitate

AIUD

Decizie în cazul unei tinere din Alba, care a furat salam și whiskey dintr-un magazin Profi și le-a ascuns în căruciorul copilului

Publicat

Recent, o  tânără de 18 ani din Alba a aflat din partea magistraților Judecătoriei Aiud dacă va fi trasă la răspundere pentru furt, după ce a sustras mai multe produse dintr-un magazin Profi. 

În data de 24 mai 2023, magistrații judecătoriei din Aiud au dat o decizie în cazul tinerei, iar motivarea instanței a devenit publică. 

Din câte se pare tânăra de 18 ani fura produse din magazin, pe care le ascundea într-un compartiment al căruciorului pentru copii.

Printre produsele furate se numără și un salam sau o sticlă de whisky.

Potrivit motivării instanței ”s-a reţinut că, la data de 03.12.2022, în jurul orei 12:40, suspecta a sustras din incinta magazinului Profi, un produs de 23,29 de lei,  un salam în valoare de 24,29 lei, produse pe care le-a ascuns într-un compartiment al căruciorului.

Respectiv la data de 04.12.2022 în jurul orei 14:25, aceasta a sustras din aceeași unitate o sticlă de alcool marca JB 0,71, în valoare de 55, 69 lei, pe care a ascuns-o într-un compartiment al căruciorului de copii, cu consecința producerii unui prejudiciu în cuantum de 103,27 lei în dauna persoanei vătămate”, se arată în documentul citat.

Magistrații au decis că începerea unui proces ar costa prea mult și ar încărca instanțele de judecată, față de prejudiciul produs.

Drept urmare în data de 24 mai 2023, magistrații Judecătoriei Aiud au admis renunțarea la urmărirea penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax