Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decizie în instanţă în cazul celor doi tineri din Alba care au alimentat cu carburant fără să plătească: Şoferul care a provocat şi accident a fost ARESTAT preventiv

Publicat

pol

politia rutiera Cei doi tineri din Vinţu de Jos şi Sebeş care au intrat în atenţia poliţiei după ce au păgubit mai multe staţii peco, alimentând o maşină pe care au pus plăcuţe false şi plecând fără să plătească au intrat în atenţia instanţei. Judecătoria Alba Iulia a dispus arestarea preventivă în cazul şoferului care a provocat şi un accident, fără să deţină permis. Pentru celălalt tânăr a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Potrivit IPJ Alba, vineri, F.R.C. de 21 de ani, din Sebeş și H.G., de 27 de ani, din Vinţu de Jos au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, iar față de F.R.C. a dispus măsura controlului judiciar în vreme ce pe H.G. l-au prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Alba Iulia, au efectuat, joi, percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri suspectaţi de comiterea unor infracţiuni, ocazie cu care aceştia au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că R.F., de 21, din municipiul Sebeş şi H.G., de 27 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în luna noiembrie 2014, au montat pe autoturismul lor plăcuţe cu numere de înmatriculare sustrase de pe un alt autoturism, după care s-au deplasat în municipiile Sebeş şi Alba Iulia, alimentând cu carburant din mai multe staţii peco, după care au plecat fără să achite.

De asemenea, tot în timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că joi, în jurul orei 4.30, H.G., în timp ce a condus un autoturism pe raza comunei Vinţu de Jos a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale. În urma coliziunii, B.A., de 44 de ani, din judeţul Mureş, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale.
După accident, H.G., a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de politie. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că H.G., avea permisul de conducere reţinut în vederea suspendării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax