Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decizie la Comisia de urbanism din CL Alba Iulia: Blocuri finisate în maximum două culori şi regândirea spaţiilor pe Bulevardul Victoriei

Publicat

Albaiulienii nu își vor mai putea „decora” blocurile după preferinţele fiecăruia. Consilierul local Dorin Pocol a anunţat că, în cadrul comisiei de urbanism a municipiului Alba Iulia, s-a decis ca lucrările viitoarea de termoizolare şi finisare a faţadelor clădirilor de locuinţe să fie realizate în maximum două culori.

Consilierul local Dorin Pocol a declarat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că se dorește o schimbare a orașului și în special a modului în care arată fațadele blocurilor.

„Știți cu toți că se fac termoizolații la blocuri, fiecare după cum îl taie capu. Ce am realizat împreună cu această comisie de urbanism, cu arhitecții care fac parte din această comisie și cu serviciul de urbanism din primărie, că, pe viitor, se va impune la aceste termoizolații două culori maxim, care se vor alege dintr-un paletar”, a precizat Pocol.

Acesta susţine că, împreună cu comisia, au hotărât să înceapă o redesenare a Bulevardului Victoriei, care, din punctul său de vedere arată inestetic, din cauza extinderilor din ultimul timp.

„Fiecare agent comercial sau proprietar care a făcut această extindere pe Bulevardul Victoriei să se încadreze într-un anumit proiect. Știu că acuma este mult mai greu decât la început, dar o să o facem astfel încât să aducem acest bulevard la o anumită linie și din punct de vedere estetic”, a mai declarat Dorin Pocol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Andrei

    duminică, 24.02.2013 at 15:59

    Bld victoriei = Bld republicii + Bld revolutiei ?

  2. Happy

    luni, 25.02.2013 at 09:23

    Domnilor consilieri,ce ati facut pana acum,ati fost orbi?De la inceput trebuia sa stabiliti cu proprietarii de apartamente ce culori sa aiba blocurile.Acum este prea tarziu sa mai schimbati acest lucru la cele deja colorate ca la indieni.Dar bine ca va venit mintea la cap,ca pe viitor sa nu mai apara asfel de curcubeie in peisajul urbanistic al orasului nostru.

  3. cioara vopsita

    luni, 25.02.2013 at 18:42

    este cam tarziu,pana acum a-ti arso aiurea,de la blocuri puteti trece si la case…………si nu doua culori una……………….si aia…………sa o gasesti pe toata strada………………….cei din comisia de urbanism cu siguranta au fost in schimb de experienta prin vest……………………asa ca putteti aplica exact ce a-ti vazut………………….AVEM UN STAT SLAB drept urmare ROMANIA arata dupa cum vedem

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax